sâmbătă, 2 iulie 2011

saptamina 25 bis




Miercuri
Daca e miercuri si banane inseamna ca trebuie sa inceapa cu ceva munca de birou. Adica trebuie completata o fisa cu datele de pe comanda si data la un birou. Colegul meu face prima incercare, raspuns negative datele sint incomplete, dar era ceva de asteptat , asa e de fiecare data. Completez alta fisa cu aceleas date , dau o data cu fisa si comanda si inainte de a primi un raspuns , spun ca astea sint toate datele care le avem, omul de dincolo ,acelas, analizeaza si ne indruma catre un birou unde inca nu era nimeni. Am avansat. Pina vine omul de stiinta, o romanca, beau un cola zero calorii, in belgia bancomatele de cafea sint sub alte tari . Vine la birou si déjà sintem pe locul 2, ajung si spun in romana ca avem problem cu comanda, inchei cu Multumesc si avem noroc.In 3 minute primim nr 14….saptamina trecuta eram 170 avantaj clar.Multumesc inca odata si plecam la incarcat.
Incarcam si plecam fara sa mincam,greseala fatala pentru ca regizorul folosea decorul pentru reclama la alt clip….Bruxelles ..ploua deci nu putem minca….Luxemburg  ploua mincarea ramine in lada…. Strasbourg ploua mincatul de amina……totusi intr-o pauza luam o gustare…..Ajungem la Munchen….si ca sa fie ziua birocratiei de la poarta ne anunta ca nu putem merge linga hala dedescarcare si trebuie sa raminem in parcare. Negociez si obtin o amnistie…ultima data….Danche!!!
JOI
Azi e sarbatoare in Germania,dar totusi se lucreaza …. Dupa pauza regulamentara ma duc la birou si primim acceptul pt rampa 12. Surpriza vine de la stivuitorist care,posibil deranjat si trezit cu fata la cearsaf ne ia in balon cu temperature , ca el e Zorro si vrea bon de la termoking ca temperatura era de 15.8 si trebuia sa fie 14 , verifica temperatura si incepe negocierea cu colegul meu. Din pacate si din fericire , bariera lingvistica se pune si ramin prieteni,… ma duc dupa acte si nu e specificat nimic rau.
Ne intoarcem in baza si asteptam ziua de miine in parcare , gasesc dupa 10 luni ca exista un internet café la 5 minute de baza….frumos ,cochet si un pic scump 2 euro pt 40 minute. Mi-e dor de Franta si de cafeneaua mea. Domn regizor se aude ?
VINERI
Din cauza sarbatori de ieri, s-a dereglat ceva si se face ora 12 fara sa avem decit promisiuni .Facem niste cumparaturi preventive…. Intr-un oras la 60 km, are loc o adunare importanta a radioamatorilor si daca nu plecam pina luni…..incerc sa fac un plan si suna telefonul….avem de facut un commission pt un coleg care inca nu a ajuns…si mai primim o promisiune. Aducem marfa si ghinion primim si noi comanda, deci Adio Ham radio Conference Friedichsafen….
Pentru ca suma ghinioanelor este fixa si noi nu avem decit 2 incarcari ….unde avem alocata rampa e ocupat si trebuie sa…..dar totul e bine cind se termina cu bine. Pentru ca e seara si noi avem pauza de 45 de ore facuta saptamina trecuta ,ne permitem sa nu plecam decit dimineata.Incepe un weekend cu termokingul….4 grade se mentin cu greu si avem dedicatii toata noaptea pentru …..
Ajungem in zona pentru brinza ,dar nu am consumat tot ghinionul si avem incarcare din paris  tot cu temperatura…..
SIMBATA
Incepem munca la 6,30….Tot prin ploaie …..Trecem prin Friedichasfen si ma uit cu jale la afisele cu Ham Radio….promit in gind ca la anul sa fiu prezent….
Urmeaza Paris cu peron pe partea de sus ….e frumos…..nu fac promisiuni dar sper sa revin civil.
Ajungem la prima descarcare de luni, ghinionul inca nu e consumat…si ajungem intr-o zona industriala noua , la mijlocul distantei dintr=e 2 localitati , noi si o herghelie de iepuri , super companie de weekend.
Program administrativ si uite ca trece ziua.

Vreau sa doresc Sanatate MAXIMA la Cineva bolnavior, pun si castelul corespunzator!!!!
Poza cu balonul meu.
Un top 3, Black Beauthy, Blue Star si un Mercedes camunflat.
O melodie si un film……filmul din alta locatie...nu vrea sa se incarce ...
Toate cele bune!!! Sanatate Maxima!!!!


 Toate cele bune TUTUROR!!!

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca esti bine si de aici mai aflu vesti, sper sa ai o zi frumoasa si cand poti poate mai si schimbam o vorba.

    RăspundețiȘtergere