miercuri, 22 iunie 2011

Saptamina 25

Stiu ca nu e gata,dar poate ca e momentul sa folosesc net-ul si linistea din parcarea de la Quai-ul 212 din Antwepen ,locul unde incep cursele cu banane.
   Pentru inceput vreau sa ii urez si pe aceasta cale un calduros LA MULTI ANI!!! prietenul si profesorului meu de blogging, care ieri , e azi doar de o ora ,deci plus minus fusul orar sint in grafic..... Sagio del Alpi...Tot ce iti doresti!!! Toate cele bune!!!

LUNI
Tot timpul dupa duminica vine ziua asta imposibila....daca te gindesti ca avem 3 descarcari pe germanica pe unde nu circula prea multa lume ,parca nici nu iti vine sa dormi.Weekendul a fost plin de ploaie si de vint ,noroc ca am avut un coleg cu prelata goala care a gazduit masa festiva.
Deci, fara prea mult elan muncitoresc la ora 8, program de inginerring ,mergem in baza ,unde stam pentru instructiuni pina la 9,ca unii e un fel de ingineri sefi. Incepem cu o descarcare in baza si o promisiune ca v-am incarca tot de acolo.Plecam pe drumurile nationale germane catre a doua descarcare ...pe care dupa ce facem turul orasului in cautarea nr 66 ,o terminam relativ repede ... Si uite asa se arata o zi buna.
Din pacate, doar se arata..pentru ca a 3-a si ultima descarcare incepe cu 2 miini pe stinga.Ne plimbam cu camionul prin curte de la ana la caiafa ,de la magazia 1 la 3 si inapoi la 2....un om de stiinta proaspat intors de la masa ,ne ajuta sa nu credem ca sintem invizibili si ne trimite la magazia 1 ,unde intre timp se lucra de zor la descarcarea unui camion.Dar dupa lupte seculare reusim si plecam cu inima strinsa catre baza.
Ceva nu e ok, ca imediat primim ordinul si rampele de unde incarcam ai culmea stiintei ,incarcam la foc automat. Alimentam si plecam in apropiere, prima descarcare e la 450 km...centrul orasului pt ca gps-ul nu gaseste strada.
Dar daca e Franta asta conteaza mai putin si la 23.30 luam cina la 150 m de destinatie. Allez Les Bleu!!!


MARTI
La 7.30 sunam la interfon si iasa bunica de serviciu ,ne invita la rampa 3....unde si descarcam . Negociem un pic un europalet care desi avea dimensiunea corespunzatoare nu avea scrisul,je Stan patitul refuz si in franceza si in germana si reusesc ce parea imposibil ....primim totusi un refuz cind rog sa ne stampileze delegatiile, scor final 1-1,
 Plecam catre a doua descarcare inca 350 km,si ajungem in pauza de masa.Dar daca e Franta se poate spune ca daca ma dau afara pe usa intru inapoi pe geam,horn sau usa de la garaj.Reuseste si operatiunea stampila.
  Facem si mici cumparaturi la un magazin de vis a vis si apoi luam masa de prinz intr-o parcare ,claxonati de masinile de romani care vedeau ce facem si probabil le era foame.
Dupa mici peripetii in gasirea unei locatii de unde sa cumparam eurovigneta ,ajungem in Antwerpen si cum e deja demult noapte...va spun si eu Noapte buna!!!!

Un mic film, de saptamina trecuta ...cind am fost pe coasta de Azur...

2 comentarii:

  1. Hei vad ca ai fost pe la iahtul meu! D c nu ai dat si tu un tel ca vi?? Eram chiar la resedinta de la castel...ceva renovari... De stiam si eu....
    :)
    Te pup si toate cele bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Coane sa traiesti ,multam fain ptr urari !

    RăspundețiȘtergere