joi, 9 iunie 2011

saptamina 22


LUNI


    Cine se trezeste de dimineata ,précis are o zi LUNGA.
Chiar daca camionul e déjà in rampa de aseara, la 5,30 suna alarma de la telefon, trebuie pornit frigul, a venit vara si trebuie sa fie o temperatura apropiata de cea de transport.Dau si  sms-ul de dimineata. Beau si cafeaua de la bancomat. Si la 6,55 sint la birou.Scenaristul a umblat la distributie,este alt mic stivuitorist francez,care dupa ce incarca jumatate de marfa si a frecat fiecare palet de peretele dubei,reuseste sa se obisnuiasca cu gabaritul.
  Dar totul e bine cind se termina cu bine, plecam catre destinatie la 8,40, am primul serviciu ,ma incadrez in barem….urmeaza Parisul si schimbarea la aire lui Pompadur, e intunecat si nu se vede Turnul. Dupa o mica pauza de mincare si N4 care este trec voios in dreapta. Dar , suna telefonul si cinta melodia Wind of Change. Inca nu stim cine cu cine va merge.Intram si in Germania si aflu vestea trec pe Man ,(adica ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple) ,540 caluti, descarcare in Paris si banane din Belgia, Partea cu bananele nu imi place cum suna, eu fiind fan brinza.
 Facem schimbare cu arme si bagaje si trec in dreapta, supersonic Man-ul, no comment.
 Trec la volan si iar vad N4,daca nici asta nu e dragoste ce mai poate fi. Nu avem incarcatura care sa opreasca cei 540 de cai , 45 secunde trec repede asa ca bifez repede primul owersped pe cardul meu .Ca sa fie tacimul complet incepe sa ploaie sis a fulgere…Allez les Bleu!!!


MARTI

  Ajungem la Paris la 6.30 , avem descarea programata la 9, dar cum incercarea moarte nu are si un pic de franceza nu e daunatoare organismului, primim la alegere 9-10-11, din pacate e prea de dimineata sau nu a fost deloc noapte sa pot intelege ca pot alege orice rampa. Dar se rezolva si descarcam.Plecam mai departe catre Belgia,dar cu programul gata facem pauza inainte de Lille. Somn de voie dupa o masa copioasa pina la 4.Deja vreau sa fac o reclamatie la regizor. Dar viata bate filmul

MIERCURI

Plecam devreme ca poate reusim sa schimbam norocul. Ajungem in port si incepe un joc de a soarecele si pisica cu cei de la birou, fara sa se supere nici unul. Internetul din parcare mergea in reluare deci nu reusesc nimic nici pe partea informatica.
 Incarcam pe la 4 si plecam exact cind e aglomeratia mai mare si mai frumoasa pe ring, trecem frumos si elegant prin Belgia si Luxemburg si ne oprim iar la ore mici.




JOI

 Desteptarea si la drum. Ajungem la descarcare dupa terminarea timpului regulamentar de lucru si incepem cu o masa si un PIC de curatenie. Mai ne tine companie un coleg roman din Iasi. Facem o tura prin cartier si refacem provizia de piine. Descarcam in regim de viteza marita.
 Primim ordinal de incarcare si in drum spre baza facem déjà prima incarcare.
Franta scrie pe noi dar nu returul nu e cu brinza nici cu banana ci aducem margarina la minus 20 grade. Deja ma gindesc la o forma de protesc pasnica pt inceput.

VINERI

Descarcam si incarcam pt  retur.
 Macar o sa fac weekendul in Germania, poate rezolv cu net-ul ceva.


PS

Pentru ca déjà cursele si intimplarile se repeat, o sa incerc alta abordare pentru blog.
Spun asta ,ca si o scuza ca o sa ramin iar in urma cu materia.


Toate cele bune TUTUROR!!!
 nu se poate macar o melodie, cred ca o sa devina imnul meu


asta e mijlocul de deplasare





 si o dedicatie speciala




2 comentarii:

  1. In sfarsit vad un semn! Sper ca esti bine si cand poti hai sa mai vb un pic. Si .........ms :). Curse usoare iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravos mey, iar cu Man-ul .....vad ca te iubeste cineva !!!

    RăspundețiȘtergere