joi, 29 decembrie 2011

saptamina 52

LUNI

Uite ca exista si dreptate pe lumea asta..o zi de luni super libera…eu am incercat sa ma lupt cu opozitia sa descarc ,dar opozitia nu si nu….deci program lejer,un pic de gatit si program de internet cafenea. Seara vine repede si pregatesc si docomentele pentru a doua zi. Si preventiv pornesc si concertul de thermoking sa nu am vreo supriza acum de sarbatori,
Un cinema IBMan si la somn ca imediat vine…

MARTI

Trag in rampa inainte sa vina lumea  la birou..si incet dupa salutul si stringerea de mina stas, se apuca lumea de treaba….si da-I si lupta. Intre 2 ture de stivuitor fac si un pic de curatenie…ca si asa stau degeaba. Schimb locurile pt brinza de la etaj mai catre fata camionului..ca asa am vazut ca au facut si ceilalti colegi.  Poate am uitat sa va spun dar 4 paleti a cite 800 kg sint la etaj…si de azi mai in fata . sincer nu am observat prea multa schimbare ,dar poate se cunoaste pe zapada…ba sa nu uit,,prima axa de la duba se opinteste mai tare la virajele strinse si la manevre..dar asta e…
Cum am incarcat primul….uit de autostrada si o iau pe nationale catre Paris….ca niciodata trec pe ringul mic in 55 minute,  adica vis…
Seara la terminarea celor 10 ore ajung la un restaurant rutier..locatie noua..ca tot asa am uitat sa va spun dar m-am c-am rasfatat de sarbatori prin restaurante routiere.
Locatie frumoasa mincare buna…comand file de peste si ma felicit pt asta… fie omul cit de mic dupa masa doarme un pic….


MIERCURi

Incep ziua cu o cafea si la drum. Prima tura ajung inainte de Strasbourg deci amin depunerea contestatiei pt cadoul meu de mos.
Trec in germanica si incep defilarea pe nationalele tarii….care este… multe masini mici ,prea multe si pierd timp..programul se termina cind mai aveam 45 de km pina la fabrica,,,sun un prietene..colegul care incarcase dupa mine  e deja in parcare..il felicit si ii dau ora mea de descarcat..ne bucuram amindoi….
Eu ma opresc intr-un Aral…deci un pic de net, salut Gasca  si la somn ca imediat vine


JOI

Racoare, cafea si un pic de net… ajung cu 30 minute inainte de ora programata si mai stau 30 ca asa e in tenis…
Ma descarca agale semn ca e sfirsit de an….sun in baza  deci chiar ca se gata anul…. Miine la 9 sa fiu la birou.
Ma duc agale catre baza si binenteles ca trebuie sa se modifice ceva si se modifica….
Deci o sa iau sa duc la descarcat remorca unui coleg …asta e…ca daca nu stiu germana nu pot traduce c’est la vie!!
Prin garaj liniste si pace,lumea descarca si putini incarca…e un pic de jale mai mare la colegii care sint platiti la km.
Seara vine incet..e deja 17.00 si colegul meu inca nu a venit….


Pentru ca nu stiu chiar tot programul,la momentul asta…
Va urez un AN NOU mai bun, cu sanatate si fericire!!!
Toate cele bune TUTUROR!!!!



2 comentarii:

  1. 2012 sa va aduca voua: munti de sanatate; mese imbelsugate; fericire multa cu multi bani in punga. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. I-ti doresc sa ai un nou an mai bun si mai bogat sufleteste,iubirea si fericirea sa-ti inunde sufletul in fiecare zi ce va urma.Nu renunta sa lupti, sa doresti, sa speri, sa iubesti si sa visezi. Nu uita sa iei de la viata tot ce e mai bun si sa pretuiesti fiecare zi ca si cand ar fi ultima.Un 2012 magic i-ti doresc incarcat de zambete, fericire si liniste sufleteasca.La Multi Ani!!!

    RăspundețiȘtergere