joi, 22 decembrie 2011

Premiile anuale ale blogului

 Cum se gata imediat anul, m-am gindit sa fac si un o postare festiva cu premii…ca o paranteza imi place questia care o face Academia Catavencu..din pacate nu stiu daca mai..dar asta e…
din pacate toate tipografiile si fabricile de premii au comenzi pina anul viitor, decernarea efectiva se amina pentru o data ce se va comunica ulterior in mass media locala si centrala

Primul premiu este “ Cititorul de onoare” si este pentru TINE, cititorul acestui blog,cu multumirile de rigoare pentru comentari chiar daca anonime,citeodata.


Urmeaza un premiu special “SAGIO del ALPI” care se acorda celui care este vinovatul principal pt ca acest blog a aparut si caruia ii multumesc, deci coane Sagio, tocmai ai abonament la acest premiu.Multumesc inca odata.


Tot un premiu special este pentru CINEVA special, si se va inmina si personal , deci premierea se va face intr=un cadru restrins…acum doar un castel si o melodie…





Pe lista urmeaza premiul “GASCA MEA” pentru cei care sint alaturi de mine in gasca ,aici exista si citeva premii mai mici…..adica “Discul de platina” pentru DJ Yannis alias Zorba, cu multumiri pentru tot efortul de pe xat si radio,la mai mare,

 urmeeaza premiul “Tocanita de la hotel California” pentru colega mea Kathy,


 premiul “Zacusca de aur” pentru lady Marisa, premierea se face cu imnul Gasti, multumesc si aveti grija de voi.



Un alt premiu special este “SPERANTA de aur” care se acorda pentru Cineva in mod special si tuturor care mai au si cea mai mica speranta ,pentru ca trebuie sa rasara si soarele pe strazile noastre, mai devreme sau mai tirziu.



Va MULTUMESC Tuturor!!!
Toate cele bune!!!
Sarbatori fericite!!!

ps acum e joi, descarc brinza ..si plec   ...ati ghicit tot dupa brinza...
revin de pe traseu



5 comentarii:

  1. O idee geniala! Felicitari! E super tare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. In semn de multumire azi voi manca carnat cu moare ! Ma sacrific!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti genial Colega !!!!!


    Numai bine iti doresc si toate dorintele sa dea Domnu sa ti-i se indeplineasca

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt cuprins de o emoție nesfârșită. Copleșit chiar. Am început textul ăsta de vreo 10 ori, noroc că pot șterge tot fără urme.
    Multumesc tuturor, celor care au citit acest blog,si au avut incredere in Eugen.....prieteni,dusmani,straini...soferi de pretutindeni,biciclisti ....barmanul de la cafenea ca nu l-a dat afara cind scrie in coltul de la geam....polonezilor din parcare ca au avut rabdare sa vada cum se monteaza instalatia secreta de la NASA....micului francez care il descarca mereu si zambeste ....Ufffaaaa, sper că nu am uitat pe nimeni… mamăăă, ce de mulțumiri, zici că am luat premiul Oscar, nu altceva! Vă promit că la anul, la următoarul premiu, voi fi mai scurt!


    Bafta coane,si la mai mare !

    RăspundețiȘtergere
  5. deci....sunt onorata de asa premiu si..sper sa ajungem sa ne intalnim toti in cadru festiv( adica treninguri, adidasi...locatie km 6) si sa inceapa festivitatea de decernare...multumesc, si te iubesc, va iubesc pe toti si sunt mindara ca imi sunteti prieteni!!!! CRACIUN FERICIT si nu uita iti suntem alaturi.
    marisa

    RăspundețiȘtergere