duminică, 27 martie 2011

Remeber si nu prea



Ziua buna oameni buni!!!

Pentru ca am lipsit mult de aici m-am gindit ca ar fi bine sa mai scriu ceva 
.
E duminica, afara ploua mocaneste.
Sintem in parcare 4 camioane din sistemul nostru si un coleg ,civil.
Toata lumea sta in cabina, cind se opreste sau ploua mai rar se porneste cite o conversatie la fereastra,dar nu e asa de mult de povestit.
Deja se fac planuri si prognoze pentru saptamina aviatoare.Sintem 2 echipaje care ne vom intilni marti la brinza in Quimper,adica v-om incarca miercuri brinza din Franta. Binenteles ca nu e mare brinza sa incarci brinza din Quimper..dar daca socotim ca acolo sintem ca acasa,avem acces liber la dus, spalatorie de haine in zona si net de la cochetul meu restaurant parca suna altfel. Plus ca returul e destul de lejer ca si  timp disponibil.
S-au mai schimbat colegii intre ei,au venit colegi noi, si atunci fiecare isi ia povestea de la inceput,cei noi asculta si apoi  incep si ei sa povesteasca .Tehnic sint aceleasi povesti, semeseriasi mai pun cite o fapta de eroism ieftin la povestea veche.Teoretic nu sa schimbat nimic si nici nu cred ca se va schimba.Asta e circuitul povestilor in natura, ca sa parafrazez circuitul apei in natura.
Ieri un coleg a schimbat o garnitura de la turbosuflanta la un Iveco, binenteles ca a fost de serviciu la glume…..pentru ca pina la sfirsit aproape toti glumetii, acum pe Mercedes sau Man sa recunoasca ,mai cu jumatate de gura ca au fost si au patit si ei asa ceva cind erau pe Iveco. Clar pamintul e rotund,mai devreme sau tirziu.
Completez ziua de azi cu un filmulet home made si citeva melodii.

Va doresc o saptamina aviatoare buna si tot ce va doriti!!!

Drumuri bune !!!
Toate cele bune Tuturor!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu