marți, 9 august 2011

saptamina 30




Din pacate tot oflinne si tot fara sare si piper. Colegul meu nu a plecat acasa si asta il face suparat  si separator.
Mai facem o cursa de Franta cu lapte praf si aducem guma de mestecat in Germania. Pe tur , colegul meu suparat era sa ne faca tapet pe usile din spate ale unui camion oprit la semafor, a uitat déjà de hirtia rosie si de cei 300 euroi.
Pe retur, pentru ca nu e graba, venim prin gradini, denumnirea regional pt drumurile nationale germane.
Pina la urma ajunge si masina cu schimbul in baza,dar se face schimbarea doar vineri,aflu ca ramin singur pe camion si imi fac repetiile in gind la noul tip de program si la binefacerile lucrului singur.
Incarc lapte praf la saci mici pentru undeva linga Bordeaux…déjà vu…drumul portughezilor..inca nu am retur…..dar miroase a gel de unde se pune pioneza stinga jos la harta Frantei.
Ne intilnim cu masina de schimb, primesc si pachetul de acasa.Cu sefu facem o tura si pe la atelier sa reperam lada de paleti ,sa faca plinul la camion, miroase a testare.Dupa ce gatam toate poeziile ma pun pe drum ca e vineri si urmeaza restrictiile de weekend.
E placut singur,oricum era ca si singur doar ca acum e mai bine.Tot cu ochii pe ceas…fac un program la 3 ore, stil DeRooy, stiu ca ii place la francez.Profit de pause sa rearanjez prin cabina,patul de sus devine dulap si alte mici questii .
Dupa ce gat cu autostrazile, imi propun sa fac pauza…si providenta  e la post ..o parcare mare si goala exact dupa ce intru pe drumul portughezilor.O gustare mica si la somn.
Simbata. Program administrativ. Verific si noile vase primite de acasa si maninc un pate bucegi,ca mi-e era un dor.Fac iar un pic de rearanjare a lucrulilor déjà aranjate. Si seara la drum ca mai se poate un schimb.Dupa 3,35 minute..ajung la o parcare cunoscuta. Si incep duminica .
Verific pe automapa adresa de descarcare.Parca cineva cu coarne lucreaza la dispecerat.adresa nu exista in satucul din cmr ci in vecini. Ma ingrijoreaza un pic un orasel ,ca francezi au obiceiul sa puna transit interzis camioane.
Duminica
Drumul e liber..si ajung fara prea multe probleme in urmatoarea parcare.
Ziua trece repede..la cinema IBMan ruleaza Alexander.
Asta e….. mai trece o saptamina…Din pacate tot de la noi…vorba unui om de stiinta

Toate cele bune!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu