sâmbătă, 29 ianuarie 2011

saptamina 2


Saltare cititori de blog,
Luni,…parca nici iarba nu creste….cafeaua corespunzatoare si dau o fuga in Sebes s-a descarc cardul tahografic si pentru o intilnire de inceput de an cu Sefu.
 Ajung la locul cu tehnica stiintifica ,sint emotionat…e prima data… Sint 3 luni si 11 zile de condus….si imediat o domnisoara se ocupa de card si eu pina una alta scot din biblioteca personala 2-3 glume,elegante si culmea functioneaza, ma uit la ceas, 42 de ani inseamna sau ca nu  sint chiar asa de batrin sau sint  inca bun …sau sint alte variante.
Iau cd-ul si listarea si ma duc spre birou.DOLIU National , deseara e plecarea.Noroc ca o pasarica mi-a soptit la ceas de seara ca s-ar putea ..si bagajele sint aproape gata.Dar ramin in doliu.Nimic nu mai merge,nu se potriveste nimic.
Seara la 19.00 soseste masina ,la scara, cum altfel,bagajele inghesuite si GO.Germania sosesc.Il luam si pe colegul meu pe drum, sintem 4 persoanele cu bagajele corepunzatoare.No comment!
Pe drum ceata si vestile urite isi dau mina.Se schimba echipajele si remorcile. Asta e ,mai rau nu cred ca se poate.
Marti, Ajungem in baza dupa 12 ore de drum cu  pauze pt vingnieta pe Ungaria si Austria si 2 alimentari.Masinile sint in baza,colegii le incarca pt noi. Asteptam s-a vedem cursele.Nu e clar ca se mai schimba dubele,inseamna bagajele schimbate ,truse ,cauciucuri si alte marafeturi.Nu suna prea bine.DAR, niciodata s-a nu spui niciodata, vine informatia cu traseele…o masina merge la Strasburg si una in Spania…..Care sint bagajele…si trusele? Pina nu se schimba modificarea….
Clar viitorul suna bine, duba pt mine merge la Strasburg…400 km, descarcare miine……Plus ca are nr de germanica,avantaj clar in fata organelor de control de pe drum…..
Miercuri ,Strasbourg retur baza,incarcare pt Strasburg.
Joi,descarcare Strasburg retur tot Strasburg……dar altceva inafara de Strasburg nu exista…… pina ajungem in baza se schimba modificarea, apropos Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple! Atentie se inchid usile urmeaza 5 descarcari, urmeaza peron pe partea cealalta.
Vineri, primele 2 descarcari  una chiar pe ringul mic al Parisului,locatie deosebita,aglomeratie si strimtoareala de nu se exista.A doua descarcare pina la 12,binenteles ca ajungem la 14.00.Scot din arsenal bagajele de cunostiinte frantuzesti si cu ajutorul unui mic si de treaba stivuitorist francez se rezolva.
Simbata si Duminica program de curatenie si intretinere auto si personala intr-o benzinarie Total.

2 comentarii:

  1. Aha,hai ca-mi place aventura voastra !
    Ma cam plicisisem de unu' singur prin reteaua internet .
    Tot inainte !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pozele ??? Ele sunt sarea si piperul :D.Hai ca primele 1000 de saptamani este mai greu, apoi devine obisnuinta :D.

    RăspundețiȘtergere