sâmbătă, 28 mai 2011

Saptamina 20




LUNI

      Cine se trezeste de luni dimineata, précis a dormit bine in weekend. Deci azi e ziua plecarii, primele informatii spun ca la 8 se face ITP-ul la camion si in drum spre incarcarea din Sebes se face imbarcarea. OK, dar cum viata bate filmul se modfica orarul si mai apare o mica problema tehnica.
      Dar totul e bine cind se termina cu bine. Dupa incarcare si imbarcarea personalului navigant  ne deplasam catre Aiud si executam operatia inversa demontarii cutiei de pe saua.
  Dupa munca si rasplata, deci servim cina inclusiv desert plecam la 2,30 spre Germania.

MARTI

   Trecem pe repede inainte ,prin vama ,binenteles nu fara o mica verificare a documentelor, avem noroc ca saua e inmatriculata in D. Rovignieta ungureasca si la drum.Intru si eu la volan dupa ce mai scapam de sate si de aglomeratie.Am uitat sa prezint echipamentul Man, 440 caluti, automat si saua cu prelata ,aici poate  intra melodia …OFFFFF prelata blestemata…dar nu e cazul…
  Ajungem seara la locul de descarcare si binenteles ca programul era gata demult, mai era o masina in fata noastra si mai apare un roman,parca acelas scenarist scrie povestile astea.
  Dupa tatonarile de rigoare, cum merge treaba,va plateste patronul aveti curse ,cind mergeti acasa,.trecem la detalii tehnice. La deposit se poate intra mai pe sestache , dimineata la 6  vine cineva la magazie si se face descarcarea dupa ordinea predarii docomentelor.Deci …e clar programul pe dimineata.


MIERCURI

     La ora 5, intram in curtea depozitului ,discret in spatele unui camion de-al casei.Conform informatiilor la 6 vine la birou si predam actele.Pentru ca sintem cu prelate nu putem descarca ca oamenii botezati la rampa si trebuie sa asteptam micul stivuitorist austriac. Acum se aude pe fundal melodia cu prelata si blestemul ei. Inca nu scot calendarul, vorba lui Sagio, si se face ora 9 pina descarcam.Precis stivuitoristul austriac e pregatit la alta scoala, cel mai sigur asta a absolvit scoala de balet de la Abrud.
   Pentru ca vestile sa fie in ton, aflam ca duba noastra cu frig este in capatul Frantei. Acum se aude iar melodia si blestemele.
   Ajungem in baza, si primim incarcarea pt aici dupa deal,la Strasbourg, cu vopsea, déjà vu clar.
  Incarcam din cel mai inghesuit loc de incarcare ,cumparaturi…facem adunarea firmei la un chebab plus , sarut mina Sefu!!! Si mai prind 3 ore de somn

JOI


  Plecam cu vopseaua la ore mici, sa ajungem la prima ora si sa ne putem intoarce. Cursa eleganta, ajungem la 9, micul stivuitorist francez ne imbie cu cafea gratis ,marchez de 2 ori, confirma cmr-ul si go back.
  Ajungem iar in baza, se fac permutarile de rigoare si ajung pe un Daf xf,automat, dar cu diagrama , masina incarcata, trec direct la volan. Prima impresie super. Nu avem nici greutate.
Dar seara, vreau in garsonMANiera mea, la mansard e un pat mic si cu salteaua tare.

VINERI

   Descarcam repede si mergem sa incarcam cauciucuri pentru Germania.
 Daca e Franta sint acasa , rezolv elegant incarcarea inainte de ora programata.
  Plecam in regim de croaziera. descarcarea e luni.

  Pentru toti cei care au un blog

 Toate cele bune TUTUROR!!!

2 comentarii:

  1. coane ma bucur ca in wichend-ul acesta te avem alaturi de noi si i-ti doresc drumuri usoare si tot binele din lume.abia astept sa vin la vara(sper ca vei fi acasa) sa bem un pahar de vin la cugir.toate cele bune si drumuri usoare

    RăspundețiȘtergere
  2. Coane Zorba,Multumesc!!! Toate cele bune!!!

    RăspundețiȘtergere